Trådløs overvågningskamera gør overvågning nemmere

Når du anskaffer dig et trådløst overvågningskamera, gør du livet nemmere for dig selv. Hos NEXSMART tilbyder vi nemlig et trådløst udendørs overvågningskamera, som gør det muligt at få overvågning uden at skulle tænke på strøm og ledninger. Du kan dermed placere dit overvågningskamera lige, hvor det passer dig – uden besværet med kabler og ledninger.

Det trådløse overvågningskamera fungerer ved, at det oplades med et batteri, som kan holde i op til tre måneder. Derefter skal det blot nedtages, og sættes i opladeren. På den måde kan du have ro i sindet, selv om der ikke er strøm på din placering.

NEXSMART’s trådløse overvågningskamera er derfor det perfekte valg til dem, der ønsker nem og effektiv overvågning. Du kan finde mere information om vores produkt ved at klikke her.

Hvordan opsættes et trådløst overvågningskamera?

Den fysiske opsætning af vores trådløse overvågningskamera er op til dig. Ved køb af overvågningskamera medfølger der flere forskellige opsætningsmuligheder. Du kan både vælge at montere kameraet med et magnetisk monteringsbeslag eller med et almindeligt monteringsbeslag. Det er altid en god idé at prøve at holde overvågningskameraet i nogle forskellige vinkler, så du kan kigge med fra din smartphone og se, om der er nogen steder, hvor overvågningskameraet ikke dækker til. Vi har i øvrigt skrevet et andet blogindlæg om placeringer af overvågningskameraer, som du kan læse her.

Den teknisk del af af trådløse overvågningskameraer er meget nemme at opsætte. Du skal blot downloade den tilhørende app, og følge de trin-for-trin instruktioner, der er angivet i vores guide til installation. Du kan se en video om installation af trådløse overvågningskameraer lige herunder.

Husk at sikre, at dit overvågningskamera har en stabil forbindelse til internettet – på den måde kan du altid følge med i, hvad der sker omkring din bolig.

Derfor skal du købe et trådløst overvågningskamera

Der er ingen tvivl om, at overvågning skaber tryghed, og at mange husstande kunne være interesseret i at få videoovervågning. Alligevel afholder mange sig fra at købe overvågningssystemer fordi de fleste tror, at det kræver en teknisk forståelse for at installere et overvågningssystem. Dette passer ikke. Trådløs overvågningskamera gør det nemmere og mere overskueligt for alle boligejere at få et overvågningskamera.

Trådløse overvågningskameraer gør det nemt for alle at have videoovervågning, og det virker fuldstændig uafhængigt af strømforsyningen. Trådløs overvågningskamera er den nye standard for videoovervågning, og derfor kan du med fordel købe et trådløst overvågningskamera fra NEXSMART.

Hvad koster et trådløst overvågningskamera?

Det afhænger af, hvilket trådløst overvågningskamera du vælger at købe. Hos NEXSMART tilbyder vi et trådløst udendørs overvågningskamera ved navn "NEXSMART™ AIR" til en pris af 799 kr. Du kan også vælge at kigge på vores overvågningspakker, hvor du kan spare penge ved køb af flere trådløse overvågningskameraer. Se vores overvågningspakker her.