Udendørs overvågningskamera med bevægelsessensor

Når du vælger et udendørs overvågningskamera med bevægelsessensor, vil du have mulighed for at beskytte dit hjem for ubudne gæster. Hos NEXSMART har vi overvågningskameraer med bevægelsessensorteknologi. På denne måde vil overvågningskameraerne følge bevægelse og registrere hvem der kommer og går i dit område. Udendørs overvågningskameraer med bevægelsessensor er det perfekte valg for dig, der ønsker at have en ekstra sikkerhed i deres hjem.

Hvordan virker bevægelsessensor på overvågningskamera?

En bevægelsessensor er en elektronisk enhed, der bruges til at detektere og måle bevægelse. De fleste bevægelsessensorer er designet til at reagere på mennesker eller dyr, men nogle få sensorer kan også reagere på andre bevægelige objekter såsom biler eller træer. Bevægelsessensorer bruges ofte i overvågningskameraer for at registrere bevægelse i et kameraets felt af visning og derefter musiker alarm eller tager optagelser. De fleste bevægelsessensorer virker ved at detektere varmekilder såsom mennesker eller dyr, men nogle sensorer bruger infrarød stråling til at opfange bevægelse. Bevægelsessensorer findes i et bredt udvalg af former og størrelser, så der er noget for enhver smag.

Kan et overvågningskamera med bevægelsessensor genkende mennesker?

Ja, det kan det. Et overvågningskamera med bevægelsessensor vil have en algoritme indbygget der gør, at overvågningskameraet kan skelne mellem mennesker og dyr. Dette betyder, at hvis der er en person i nærheden af kameraet, vil denne person blive registeret og du vil blive notificeret om aktivitet på overvågning.

Dog vil der være situationer, hvor overvågningskameraet vil være i tvivl hvor vidt om det er et menneske eller et dyr der registreres. Dette kan f.eks være hvis en person går forbi kameraet med et dyr. I dette tilfælde vil overvågningskameraet registrere bevægelsen, men ikke nødvendigvis skelne mellem person og dyr.

Vi har i øvrigt skrevet et blogindlæg om hvordan du kan placere dine overvågningskameraer. Læs det her.

Køb et overvågningskamera med bevægelsessensor

NEXSMART tilbyder et bredt udvalg af overvågningskameraer med bevægelsessensor. Vi har overvågningskameraer i forskellige prisklasser, så du kan finde det perfekte kamera til dine behov.

NEXSMART's Udendørs overvågningskamera med bevægelsessensor er:

  • Nem at installere
  • Sikker og pålidelig
  • Overvåger dit hjem for ubudne gæster
  • Følger bevægelse og registrerer hvem der kommer og går i dit område

Tjek vores sortiment af overvågningskameraer med bevægelsessensorer ved at klikke her.