Overvågningskamera på batteri

Har du overvejet at få overvågningskamera i hjemmet, men orker du ikke tanken om opsætning, strømføring osv.? Så bør du læse dette blogindlæg. Hos NEXSMART tilbyder vi nemlig overvågningskameraer på batteri, og dermed behøver du ikke at bekymre dig om besværlig opsætning.

Vores mest populære batteridrevet overvågningskamera er modellen NEXSMART™ AIR, som er 100% kabelfrit og giver dig en frihed til at montere overvågningskameraet lige hvor du vil – nemt og hurtigt.

Opsætning af batteridrevet overvågningskamera

Årsagen til, at mange ikke vælger at købe overvågningskameraer er frygten for den komplicerede opsætning. Mange tror, at overvågningskameraer kræver en masse udstyr, teknisk viden og opsætning af ledninger, men sådan er det slet ikke længere. Vores batteridrevet overvågningskamera tager kun 60 sekunder at opsætte. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men den er god nok. Se bare nedenstående video.

Efter opsætningen af den tekniske del på det batteridrevet overvågningskamera, skal du naturligvis overveje hvor du skal placere dine overvågningskameraer. Derfor har vi skrevet blogindlægget "Placering af overvågningskameraer (Guide)", som du kan læse ved at klikke her.

Fordele ved overvågningskamera på batteri

Der er mange fordele ved et batteridrevet overvågningskamera. For det første giver det dig fleksibilitet, som gør du kan placere overvågningskameraet hvor end du ønsker det. Om du ønsker at placere det udendørs eller indendørs er op til dig, da du ikke skal tænke på kabelføring og tilslutning. Det eneste du skal have i mente er blot, at du skal placere dine batteridrevne overvågningskameraer steder, hvor du har en god internetdækning, så du sikrer en optimal forbindelse.

Vores topsælgende batteridrevet overvågningskamera, NEXSMART™ AIR er også udstyret med avancerede funktioner såsom bevægelsessensor, nattesyn og tovejskommunikation, så du kan holde øje med dit hjem eller matrikel fra enhver enhed med internetadgang.

Alt i alt, batteridrevne overvågningskameraer er en praktisk og fleksibel løsning for dig, der ønsker at holde øje med dit hjem uden at skulle bekymre dig om at skulle tilslutte overvågningskameraet til en strømkilde.

Hvor ofte skal et overvågningskamera på batteri oplades?

Det er naturligvis vidt forskelligt fra model til model, og fra producent til producent. Du bør altid holde øje på producentens specifikationer for at sikre, at modellen har nok strømvarighed til at holde det kørende efter dit behov.

Hvis du vælger at købe et NEXSMART™ AIR, kan denne model dog holde strøm op til tre måneder med ti aktiveringer om dagen, og helt op til seks måneder på standby.

Er det besværligt at oplade et overvågningskamera på batteri?

Måske tænker du, at der må være nogle ulemper ved et overvågningskamera på batteri, men det er svært at finde ulemper ved NEXSMART™ AIR, selvom det skal oplades engang i mellem. Når du skal oplade batteriet på et batteridrevet overvågningskamera fra NEXSMART, er det nemlig nemt. NEXSMART™ AIR har to forskellige opsætningsmetoder. Begge opsætningsmetoder er med snap funktion, hvilket betyder, at du nemt kan installere overvågningskameraet på dens fysiske placering, og dermed kan oplade batteriet hver tredje måned.