Overvågning med tovejskommunikation

Vidste du, at de fleste overvågningskameraer fra NEXSMART har tovejskommunikation? Det betyder, at du både kan lytte og se, hvad der sker i dit overvågningsfeed, og kommunikere den anden vej. Hvorfor er det smart? Det er der flere grund til:


  • Du kan først og fremmest kommunikere med indbrudstyve. Dette kan gøre en stor forskel da du kan skræmme dem ved at fortælle, at Politiet eksempelvis allerede er på vej. Effekten af at kunne kommunikere er, at du kan stresse indbrudstyvene. Dette kan i nogle tilfælde gøre, at indbrudstyvene stopper deres igangværende, og flygter fra dit hus.

  • Der er irriterende at modtage en pakke eller post, når man ikke er hjemme. De fleste postvirksomheder tager pakker eller post med igen, hvis man ikke er hjemme. Via tovejskommunikation i overvågningskameraer kan man fortælle postleverandøren, at man ikke er hjemme, og i kan herefter aftale en placering, hvorpå pakken eller posten kan stilles.

  • Mange benytter også overvågningskamera med tovejskommunikation til at kommunikere med kæledyr. Hvis man er væk hjemmefra, og man opdager via overvågning, at ens kæledyr foretager sig noget som de ikke må, så kan man kommunikere via tovejskommunikationen i overvågningskameraerne fra NEXSMART. Endvidere kan tovejskommunikationen også gøre, at man kan berolige sit kæledyr ved at kunne tale til kæledyret med en genkendelig stemme. 

  • De fleste føler størst trang til at se på overvågning når de ikke er hjemme, men der er også nogle, som benytter overvågningskamera med tovejskommunikation når de er hjemme. Der er nemlig flere som vælger at benytte tovejskommunikationsfunktionen ved at berolige babyer, ligesom babymonitorer gør. Hvorvidt det er en billigere eller mere effektiv løsning med overvågningskameraer med tovejskommunikation fremfor babymonitorer, er op til de enkeltes behov.

Køb videoovervågning med tovejskommunikation

Hvis du er interesseret i at få overvågning med mulighed for tovejskommunikation, så bør du tjekke NEXSMARTS sortiment af videoovervågning. De fleste overvågningskameraer har tovejskommunikation. Du kan sikre dig tovejskommuniktionsfunktionen ved at tjekke produkternes specifikationer. Få et overblik over vores sortiment her.