Indendørs overvågningskamera til hjemmet

At have overvågning af ens hjem er blevet mere og mere populært, især i disse moderne tider. Med den stigende brug af teknologi i de private hjem, er det vigtigere end nogensinde at beskytte sig selv og sine ejendele mod ubudne gæster. Dette kan du gøre med indendørs overvågningskameraer. Et indendørs overvågningskamera giver dig mulighed for at holde øje med din bolig, når som helst, uanset hvor du befinder dig.

Fordele ved at bruge en indendørs overvågningskamera

En af de største fordele ved at have et indendørs overvågningskamera i hjemmet, er øget tryghed. Det giver dig mulighed for at følge med i hvad der sker i din bolig, mens du er væk - via livestreaming på mobilen. Ved hjælp af indbyggede bevægelsessensorer har du mulighed for at blive straksinformeret om eventuelle aktiviteter der foregår i dit hjem. Desuden vælger nogle også at benytte indendørs overvågningskameraer til at holde styr på små børn eller husdyr.

Typer af indendørs overvågningskameraer

Der findes flere forskellige typer af indendørs overvågningskameraer, lige fra kablede overvågningssystemer til batteridrevne overvågningskameraer. Der er også specifikke typer som for eksempel IP-overvågningssystemer der har integreret netværksforbindelse via en router. Hos NEXSMART tilbyder vi både kablede og trådløse indendørs overvågningskameraer.

Populære indendørs overvågningskameraer

Hos NEXSMART har vi to populære indendørs overvågningskameraer. Begge overvågningskameraer tilbyder optagelse i høj opløsning, nattesyn, bevægelsesdetekteringsalarmer og tovejskommunikation.

NEXSMART™ EYE

 

NEXSMART™ EYE er et smart indendørs motoriseret overvågningskamera, som giver dig 355 graders rotation vertikalt og 105 grader diagonal bredvinkel. Der er stort set ingen blinde vinkler.

NEXSMART™ EYE dækker alle de behov og scenarier du kan have til indendørs overvågning - det kan enten stå selvstændigt på en plan overflade, eller det kan monteres i loftet, med det medfølgende beslag. Overvågningskameraet optager selvfølgelig i højkvalitets 1080p Fuld HD opløsning og har et nattesyn på op til 20 meter.

Køb NEXSMART™ EYE indendørs overvågningskamera

 

NEXSMART™ WATCH

NEXSMART™ WATCH er overvågningskameraet der dækker dine indendørs overvågnings behov. Det kan være at du gerne vil holde øje med hvordan din lille bedste ven klarer sig alene hjemme, mens du er på arbejde eller hvis der skulle komme nogle uindbudte gæster så er dette overvågningskamera et af de bedste til at hjælpe dig.

Kameraet kan placeres hvor end du ønsker det i hjemmet, du kan hænge det op på væggen eller du kan stille det på hylden. Vi synes at kameraet er en dekoration i sig selv og passer perfekt ind i enhver indretning med dens strømlinede design.

Overvågningskameraet har et nattesyn på op til 20 meter og kører med højkvalitets 1080p Fuld HD. Så hvis du ikke er hjemme en nat, får du en notifikation direkte på din mobil hvis der skulle ske noget uventet.

Køb NEXSMART™ WATCH indendørs overvågningskamera

 

Vi håber, at du efter at have læst dette blogindlæg overvejer at købe et indendørs overvågningskamera til dit hjem fra NEXSMART. Vi har flere forskellige indendørs overvågningskameraer, der passer til ethvert budget og enhver størrelse af hjem.