Alarmsystem uden abonnement

De fleste danskere kender til de forskellige alarmsystemudbydere, der tilbyder månedlige abonnementer, installationsomkostninger og services inden for alarmovervågning. Dog findes der også udbydere såsom NEXSMART, hvor vi tilbyder skræddersyede alarmsystemer uden abonnement. Det vil sige, at man køber et samlet alarmsystem som et engangskøb, og derefter er der ingen yderligere omkostninger ved brug af alarmsystemet.

Vores alarmsystempakker er sammensat således, at du både kan få videoovervågning og alarmsensorer i samme pakke. Der medfølger også fjernbetjeninger, så man ikke er nødsaget til at benytte den medfølgende app hver gang man ankommer eller forlader i sit hus. Der medfølger også klistermærker, som kan sættes på husets vinduer, så man kan skilte med sit overvågningssystem.

Spar penge med alarmsystem

Hvis du er interesseret i at købe et alarmsystem, så bør du overveje vores alarmsystempakker fra NEXSMART. Her kan du nemlig spare penge ved at vælge et alarmsystem fremfor at købe produkterne enkeltvis fra vores webshop. Besparelsen kommer naturligvis an på, hvad dit behov er, og hvilken pakke du vælger.

Alle vores alarmsystempakker er skræddersyet til diverse behov, og der står angivet på den enkelte pakke, hvor mange kvadratmeter de forskellige alarmsystemer dækker. På denne måde kan du nemt vælge den pakke, som passer til dit hus og behov.

Se vores alarmsystemer her.