Sådan finder du altid dine ting med en NEXSMART SMART TRACKER

Vi har alle prøvet at mangle vores nøgler, pung eller taske, netop som man skal ud ad døren. Det er en frustrerende situation, der koster både tid og tålmodighed. Hos NEXSMART har vi udviklet en løsning på dette problem. Med vores NEXSMART SMART TRACKER kan du hurtigt og nemt spore dine mistede genstande via vores brugervenlige app. Uanset om du har glemt dine nøgler på arbejdet eller tabt din pung i hjemmet, vil NEXSMART SMART TRACKER hjælpe dig med at finde dem igen med præcision og lethed.

Hvad er en NEXSMART SMART TRACKER?

NEXSMART SMART TRACKER er vores nye Bluetooth sporingsenhed, designet til at hjælpe dig med altid at finde dine ting igen hurtigt og effektivt. Ved at fastgøre denne kompakte enhed til dine værdigenstande kan du via vores app spore dem, hvis de bliver væk. Trackeren fungerer ved at oprette en stabil Bluetooth-forbindelse mellem enheden og din smartphone. Når enheden er tilsluttet, kan du nemt følge dine ejendeles seneste placering på et kort i appen.

Find dine ting hurtigt via GPS og lydsporing

Med NEXSMART SMART TRACKER får du en effektiv løsning til hurtigt at finde dine tabte ejendele. Trackeren skaber en Bluetooth-forbindelse mellem din telefon og enheden, hvilket gør det muligt at spore dine ting præcist og nemt. Vores app viser dig GPS-lokationen, hvor du sidst havde kontakt med din tracker. Når du er indenfor Bluetooth-rækkevidde af din tracker, kan du aktivere den via appen, som vil afspille en høj tone. Denne lydsporing gør det muligt at finde dine ting hurtigt, selv hvis de er gemt væk under møbler eller i en taske.

Find nemt din telefon via tovejs funktionen

Har du fundet dine nøgler, men kan ikke finde din telefon? Bare rolig, NEXSMART SMART TRACKER har en smart tovejs funktion, der hjælper dig med at finde din telefon med lethed. Når du har brug for at finde din telefon, skal du blot trykke to gange på trackeren. Dette aktiverer den mistede-telefon funktion, som sender en meddelelse til din telefon. Din telefon vil derefter begynde at afspille en lyd, selv hvis den er sat på lydløs, hvilket gør det nemt for dig at finde den.

Forebyg tyveri via live tabsadvarsel

NEXSMART SMART TRACKER hjælper dig ikke kun med at finde dine ting igen, men også med at forhindre, at du mister dem i første omgang. Med den indbyggede anti-tyveri og live tabsadvarsel funktion kan du sikre dine ejendele endnu bedre. Du kan indstille trackeren til at advare dig, hvis du forlader en lokalitet uden dine ting eller din telefon. Hvis nogen forsøger at fjerne dine ejendele uden din tilladelse, vil du straks blive underrettet, og den høje hyletone vil tiltrække opmærksomhed og afskrække tyven. Funktionen kan naturligvis slås fra, hvis du ønsker det, men den giver en ekstra sikkerhed i hverdagen.

Køb en NEXSMART SMART TRACKER nu

Er du klar til at investere i en SMART TRACKER fra NEXSMART? Den er specielt designet til at være kompakt og let, så den ikke fylder for meget eller irriterer dig, når du har den i lommen eller pung. Den medfølgende metalring gør det nemt at fastgøre trackeren til dit nøglebundt, en taske eller endda et kæledyrs halsbånd, hvilket sikrer, at du altid har styr på dine vigtigste ejendele.

Det er utroligt nemt at komme i gang med NEXSMART SMART TRACKER. Du skal blot fastgøre trackeren til den ting, du vil beskytte, og oprette forbindelse via vores app, som er tilgængelig til både iOS og Android. Inden for få sekunder er du klar til at finde dine ting igen.

Invester i en NEXSMART SMART TRACKER nu og oplev bekvemmeligheden ved altid at kunne finde dine ting med lethed. 

Køb NEXSMART SMART TRACKER ved at klikke her.